jueves, 8 de mayo de 2014

LES PLANTES

   Ahir vam estar veient les necessitats d'una llavor per a germinar o d'una planta per a créixer. Vam plasmar en aquesta fitxa el que vam decidir.
   Avui Jordi Sarrió ens ha portat aquest conte que hem escoltat amb molta atenció.
                                                                             (clic)
   Després, hem decidit afegir al mural "què necessita una llavor per a germinar" un cartell amb la paraula paciència -que no va tenir don Luis del conte-.
   En Coneixement del Medi hem dibuixat una planta silvestre observant molt bé com era al natural: forma de les seues fulles, arrels, flors... Després hem afegit cartells amb el nom de les seues parts.


   Seguim registrant a un full els canvis que es produeixen en la llavor que plantem. Algunes són de creixement ràpid i unes altres van més lentes -paciència de nou-.
   Estem confeccionant una col·lecció de llavors en la classe; portem de casa llavors netes i seques, escrivim el seu nom en castellà i valencià -si pot ser- i en classe les fiquem en una borsa transparent perquè tots puguem veure-les.

1 comentario :

Amparo Sanfélix dijo...

Quin tema més bonic el de les plantes, i que tant té que vorer amb el títol d'este maravillós blog!!!
A mi personalment m'encanten, i ja veig com estan creixent les llavors que haveu plantat.
Encara recorde quan jo era com vosaltres, que també vaig plantar un cigró, la il.lusió per a anar a la classe a vorer si havia crescut.